FEESTLOCATIE
ZEELAND

er even lekker tussenuit

Feestlocatie Zeeland op fijne locatie

Bent u op zoek naar een unieke feestzaal in omgeving van Zeeland (Noord-Brabant) waar u en uw gasten kunnen genieten van een culinaire ervaring? In dat geval heet De Reiger u van harte welkom! Met ruim 175 zitplaatsen en een gemiddelde van 1500 personen catering per week, bent u bij ons niet alleen verzekerd van een prachtlocatie voor feesten en partijen maar ook van een onvergetelijke culinaire beleving.

Of het nu gaat om koude schotels, warme en koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, bij het huren van de geschikte feestzaal in omgeving Zeeland bent u aan het juiste adres. Ons team staat klaar om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geen enkel probleem. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Feestlocatie huren Zeeland met catering op maat

Wanneer u ervoor kiest om een feestzaal te huren bij De Reiger in omgeving Zeeland (Noord-Brabant) bent u niet alleen aan het juiste adres voor een geschikte feestzaal. Afgezien van de locatie bieden wij catering op maat en organiseren wij complete feesten op locatie met alles erop en eraan. Of u nu een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of bedrijfsevenement wilt vieren, het team van De Reiger staat voor u klaar. Wilt u een goed verzorgd feest waarbij u de hele avond ontzorgd wordt? Dan zit u bij De Reiger ongetwijfeld goed. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden aan de hand van uw wensen zodat we een geweldige avond voor u en uw gasten kunnen realiseren.

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Neem contact op voor huren feestzaal Zeeland

Enthousiast geworden en wilt u graag een feestzaal huren in omgeving van het dorp Zeeland bij De Reiger? Bij De Reiger begrijpen we hoe belangrijk persoonlijk contact is wanneer u in de voorbereiding zit van een voor u belangrijk evenement. Bij interesse raden we u dan ook zeker aan om contact met ons op te nemen zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. U bereikt ons telefonisch op 0413 – 343 382 of per mail via info@dereigerhoreca.nl.

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!