FEESTLOCATIE
VEGHEL

er even lekker tussenuit

Unieke feestzaal in Veghel voor onvergetelijke avond

Welkom bij De Reiger, dé feestlocatie in Veghel waar de mooiste herinneringen worden gecreëerd en dromen werkelijkheid worden. Al tientallen jaren vervullen wij met trots de wensen van onze gasten. Met ruim 175 zitplaatsen en meer dan 1500 gasten per week, bieden wij een unieke ervaring voor elk evenement. Eigenaar Mike, de zoon van De Reiger-oprichters Anja en Joop, heeft sinds 2019 het roer overgenomen en zorgt samen met zijn team voor culinaire hoogstandjes en een onberispelijke service. Ontdek wat het team van De Reiger voor u kan betekenen voor uw feest of evenement. Een feestzaal huren in Veghel voor een onvergetelijke avond doet u bij De Reiger.

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Feestlocatie huren in Veghel inclusief topkwaliteit catering

Bij De Reiger draait alles om onze gasten en de sfeer. Of u nu een intiem feest of een grootschalig evenement plant, wij staan klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Van jubileumfeesten en bruiloften tot aan themafeesten en bedrijfsfeesten, ons ervaren team zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Samen met u gaan we in gesprek om te zorgen dat we het feest creëren voor u dat past bij zowel u als uw wensen. Daarbij kunt u de catering op maat volledig door ons laten verzorgen. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van uw feest samen met uw gasten. Bekijk voor meer informatie of een sfeerimpressie de website.

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Neem bij vragen over huren feestzaal Veghel contact op

Bent u er over uit en wilt u graag een feestzaal huren in Veghel bij De Reiger? Neem dan gelijk contact met ons op zodat we samen met u verder de mogelijkheden kunnen bespreken. Bent u enthousiast maar heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om het bespreken van uw specifieke wensen, het plannen van een bezichtiging of wat anders, ons gepassioneerde team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk verder te helpen. U bereikt ons telefonisch eenvoudig via 0413 – 343 382 of per mail via info@dereigerhoreca.nl. Ook heeft u de mogelijkheid om het contactformulier op onze website in te vullen.

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!