FEESTLOCATIE
UDEN

er even lekker tussenuit

Feestzaal Uden: Een culinaire beleving op prachtige feestlocatie

Wanneer u aan het rondkijken bent voor een geschikte feestzaal in de omgeving van Uden waar u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten dan bent u bij De Reiger aan het juiste adres. Het team van De Reiger is gespecialiseerd in catering op maat en het tot in de puntjes verzorgen van feesten op locatie of in onze feestzaal.

In 2019 heeft Mike, de zoon van De Reiger-oprichters Anja en Joop, het bedrijf overgenomen. Sindsdien zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten om sfeervolle evenementen helemaal compleet te maken. Of het nu gaat om recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, bij ons bent u aan het juiste adres. 

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Feestzaal Uden huren met catering op maat

Bij De Reiger kijken we verder dan enkel de feestzaal of feestlocatie. Wanneer u ervoor kiest om een feestzaal te huren bij ons in omgeving Uden, kunt u ervan op aan dat wij dit voor u volledig tot in de puntjes verzorgen. Al jarenlang verzorgen wij met succes catering op maat en organiseren wij complete feesten op locatie met alles erop en eraan.

Of u nu een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of bedrijfsevenement wilt vieren, wij staan voor u klaar. Voor het huren van een feestzaal vlakbij Uden voor een feest waarbij u de gehele avond ontzorgd wordt, kiest u voor De Reiger. Heeft u specifieke wensen? Geen enkel probleem! Wij zorgen er, naast het heerlijk culinair samenzijn, voor dat het feest volledig in lijn is met uw wensen.

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Feestlocatie huren Uden en heeft u vragen?

Overtuigd en wilt u graag onze feestlocatie huren vlakbij Uden? Super! Neem in dat geval meteen contact op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden met ons door te spreken. Bij De Reiger vinden we persoonlijk contact erg belangrijk, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en meer informatie. U bereikt ons per telefoon eenvoudig via 0413 – 343 382 of per mail via info@dereigerhoreca.nl.

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!