FEESTLOCATIE
SINT-OEDENRODE

er even lekker tussenuit

Feestzaal omgeving Sint-Oedenrode: de perfecte locatie voor uw evenement

Wanneer u op zoek bent naar een mooie locatie voor het vieren van uw feest of evenement in de buurt van Sint-Oedenrode bent u bij De Reiger aan het juiste adres. Vlakbij het prachtige Sint-Oedenrode verwelkomen wij u graag voor het vieren van uw droomevenement op onze feestlocatie. Het concept van De Reiger is ooit bedacht in 1983 door Anja en Joop Versantvoort en door de jaren heen uitgegroeid tot dé plek voor het huren van een prachtige feestzaal in omgeving Sint-Oedenrode. Sinds 2019 wordt De Reiger gerund door Mike, de zoon van Anja en Joop, die met zijn team vol passie voor gasten culinaire hoogstandjes en onvergetelijke momenten creëert. Bekijk voor meer informatie over onze feestlocatie vlakbij Sint-Oedenrode de website.

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Feestlocatie huren Sint-Oedenrode en omgeving bij De Reiger 

Bij De Reiger bieden we meer dan alleen een mooie feestzaal vlakbij Sint-Oedenrode. De Reiger verzorgt namelijk ook complete feesten op locatie, waarbij u volledig ontzorgd wordt. Of u nu een verjaardagsfeest, jubileumviering of bedrijfsevenement organiseert, wij stellen samen met u een pakket op maat samen om uw avond tot een succes te maken. Aan de hand van uw wensen zorgen we er in overleg voor dat u zorgeloos kunt genieten van een succesvol feest of evenement op onze prachtige feestlocatie nabij Sint-Oedenrode. Of het nu gaat om een receptie, bedrijfsfeest, themafeest of een ander evenement, bij ons bent u aan het juiste adres.

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Vragen over een feestzaal huren vlakbij Sint-Oedenrode?

Denkt u erover een feestzaal te huren voor uw aankomende feestje vlakbij Sint-Oedenrode? Neem in dat geval zeker een kijkje bij De Reiger. Bij De Reiger bieden we namelijk naast catering ook een feestlocatie aan voor het realiseren van een geslaagd feest. Enthousiast geworden en interesse in een feestzaal huren vlakbij Sint-Oedenrode bij De Reiger? Neem dan contact op door te bellen naar 0413 – 343 382 of een mail te sturen naar info@dereigerhoreca.nl. Wij gaan graag met u in gesprek over de details van uw feest of evenement.

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!