FEESTLOCATIE
SINT-MICHIELSGESTEL

er even lekker tussenuit

Prachtige feestlocatie omgeving Sint-Michielsgestel

Wanneer u van plan bent om een groot feest te geven, bijvoorbeeld omdat u samen met vrienden en familie wat te vieren heeft dan bent u bij De Reiger op de juiste plek. Bij De Reiger zijn wij namelijk al tientallen jaren gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke evenementen, feesten en partijen.

Zo bieden wij een feestlocatie aan met alles er op en er aan, maar ook cateringdiensten Sint-Michielsgestel en omstreken. Of het nu gaat om een intieme receptie of een grootschalig bedrijfsfeest, wij staan voor u klaar met onze feestlocatie bij Sint-Michielsgestel. Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie om te huren in de buurt van Best dan bent u bij De Reiger aan het juiste adres.

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Mooie feestzaal huren Sint-Michielsgestel voor het perfecte feest

Bij De Reiger is het onze passie om de perfecte sfeer te creëren voor uw feest geheel in lijn met uw wensen en stijl. Onze feestzalen zijn geschikt voor diverse soorten feesten, van jubilea tot bruiloften en van verjaardagsfeesten tot zakelijke evenementen. Met ruimte voor zeker 175 zitplaatsen en de mogelijkheid voor catering op maat kunnen wij u een onvergetelijke ervaring bezorgen. Enthousiast geworden en zou u graag meer willen weten over het huren van een feestzaal vlakbij Sint-Michielsgestel? Neem in dat geval contact op voor het maken van een afspraak of meer informatie over onze feestlocatie in omgeving Sint-Michielsgestel.  

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Feestlocatie huren Sint-Michielsgestel en vragen?

Heeft u binnenkort iets groots te vieren en bent u nog op zoek naar de perfecte feestlocatie in de buurt van Sint-Michielsgestel? Dan zit u bij De Reiger goed! Bij de Reiger kunt u namelijk terecht voor zowel het huren van een mooie feestzaal bij Sint-Michielsgestel als catering op maat. Interesse en direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch kunt u ons bereiken door te bellen naar 0413 – 343 382. Per mail bereikt u ons via info@dereigerhoreca.nl. Ons team helpt u graag verder.  

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!