FEESTLOCATIE
SCHIJNDEL

er even lekker tussenuit

Feestzaal Schijndel: De ideale locatie voor uw evenement

Bent u op zoek naar een prachtige feestzaal in de omgeving van Schijndel voor uw speciale gelegenheid? Dan bent u De Reiger ongetwijfeld op de juiste plek! Al tientallen jaren staan wij bekend als een uitstekende locatie voor diverse evenementen, variërend van recepties, bruiloften en jubileumfeesten tot aan bedrijfsfeesten. 

Onze feestzaal vlakbij Schijndel, met ruim 175 zitplaatsen, vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke ervaring. Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig feest, het team van De Reiger helpt u graag in het realiseren van uw perfecte evenement in lijn met uw wensen. 

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Feestzaal huren Schijndel voor onvergetelijke avond 

Denkt u er over een feestzaal te huren in omgeving Schijndel voor uw feest en wilt u daarin zoveel mogelijk ontzorgd worden? Bij De Reiger heeft u de mogelijkheid om ons alles voor u te laten regelen gedurende uw avond. Ons team neemt alles voor u uit handen: van culinaire hoogstandjes tot sfeervolle aankleding. Ons ervaren team, onder leiding van Mike Versantvoort, staat garant voor een feilloze uitvoering van uw feest. 

Onze feestzaal vlakbij Schijndel is overigens niet alleen geschikt voor particuliere feesten, maar ook voor zakelijke evenementen. Wat voor type evenement u ook graag zou vieren op onze feestlocatie vlakbij Schijndel, wij streven ernaar om van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken terwijl de gasten optimaal genieten. Bekijk voor meer informatie of een sfeerimpressie de website.

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Feestlocatie huren Schijndel en vragen? 

Heeft u interesse in het huren van onze feestlocatie vlakbij Schijndel maar heeft u vragen? Neem in dat geval zeker contact met ons op. Telefonisch bereikt u ons eenvoudig op 0413 – 343 382 of per mail via info@dereigerhoreca.nl. Ons team helpt u graag zo spoedig mogelijk verder bij het beantwoorden van uw vragen en het bespreken van de mogelijkheden op maat. Voor het perfecte feest, een onvergetelijke avond en het huren van een prachtige feestlocatie in omgeving Schijndel komt u naar De Reiger.

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!