FEESTLOCATIE
HEESWIJK-DINTHER

er even lekker tussenuit

Mooie feestzaal Heeswijk-Dinther huren

De Reiger helpt u graag bij het realiseren van uw perfecte feest op een prachtige locatie. Bij de Reiger zijn we gespecialiseerd in catering, maar ook in het organiseren van feesten op locatie. Zo heeft u zelfs de mogelijkheid om met De Reiger als partner een feest te organiseren op een feestlocatie vlakbij Heeswijk-Dinther met alles er op en er aan. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u samen met uw gasten optimaal genieten.

Wanneer u besluit om een feestzaal van De Reiger te huren in omgeving Heeswijk-Dinther bent u bovendien niet alleen verzekerd van een culinaire beleving, maar ook van onvergetelijke momenten. Het team van De Reiger streeft er namelijk naar om voor haar gasten alles tot in de puntjes te verzorgen zodat er prachtige herinneringen gecreëerd kunnen worden.

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Feestlocatie huren bij Heeswijk-Dinther voor een onvergetelijke avond

Bij De Reiger kunt u heel eenvoudig een mooie feestlocatie huren vlakbij Heeswijk-Dinther.  Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van complete feesten op locatie, zetten wij ons vol passie in om uw feest tot een succes te maken terwijl u zorgeloos geniet. Of u nu een verjaardagsfeest, jubileumviering of bedrijfsevenement organiseert – samen zorgen we ervoor dat het feest voldoet aan uw wensen om zo een onvergetelijke avond te hebben. Wanneer u graag een feestzaal van De Reiger wilt huren in omgeving Heeswijk-Dinther kunt u contact opnemen en kunnen we samen in gesprek om te bepalen wat het beste bij u en uw wensen past. Bekijk voor inspiratie of een sfeerimpressie onze website.

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Feestlocatie huren Heeswijk-Dinther en heeft u vragen?

Denkt u erover een feestzaal te huren bij De Reiger in omgeving Heeswijk-Dinther en heeft u vragen? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0413 – 343 382 of per mail via info@dereigerhoreca.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over het huren van een feestzaal nabij Heeswijk-Dinther en bespreken graag met u de details van uw evenement.

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!