FEESTLOCATIE
GEMERT

er even lekker tussenuit

Mooie feestzaal Gemert voor onvergetelijke avond

Bent u op zoek naar een unieke feestzaal in de omgeving van Gemert waar u en uw gasten samen feest kunnen vieren terwijl u allen geniet van een culinaire ervaring? Dan heet het team van De Reiger u graag welkom op haar prachtige feestlocatie in de buurt van Gemert. Met ruim 175 zitplaatsen is dit de perfecte plek voor wanneer u graag uw feest of evenement op locatie zorgeloos tot een groot succes maakt.

Eigenaar Mike zorgt er samen met zijn team voor dat het feest niet zal ontbreken aan culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, bij De Reiger bent u voor het huren van een feestlocatie nabij Gemerkt op de juiste plek.

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Feestlocatie en catering van hoge kwaliteit omgeving Gemert

Wanneer u overweegt een feestzaal te huren op een mooie locatie vlakbij Gemert zit u bij De Reiger dus goed. Afgezien van feestzalen, verzorgt De Reiger ook catering op maat. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het organiseren van complete feesten op locatie met alles erop en eraan. Op die manier weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, dat het uw gasten aan niets ontbreekt en kunt u zelf zorgeloos genieten.

Of u nu een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of bedrijfsevenement wilt vieren, het team van De Reiger staat met veel passie voor u klaar. Heeft u interesse? Super! Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen.

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Vragen over huren feestlocatie Gemert?

Bij De Reiger vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Bij interesse in het huren van een feestlocatie bij ons in omgeving Gemert gaan we dan ook graag met u in gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we u voorzien van meer informatie, heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en kunnen we samen kijken wat voor soort type feest het beste bij u en uw wensen past. U neemt eenvoudig telefonisch contact met ons op via 0413 – 343 382 of per mail via info@dereigerhoreca.nl. Ons team helpt u graag zo spoedig mogelijk verder.

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!