FEESTLOCATIE
EINDHOVEN

er even lekker tussenuit

Mooie feestlocatie omgeving Eindhoven

Staat er binnenkort een feest op de planning maar is het extra bijzonder of wilt u eens wat anders? Wanneer u iets bijzonders te vieren heeft samen met vrienden en familie (of met uw bedrijf) bent u bij De Reiger aan het juiste adres voor het huren van een prachtige feestlocatie in omgeving Eindhoven. Het team van De Reiger is al tientallen jaren gespecialiseerd in het succesvol organiseren van evenementen, feesten en partijen.

Zo bieden wij een feestlocatie in omgeving Eindhoven aan met alles er op en er aan, maar daarnaast bieden wij ook cateringdiensten aan. Of het nu gaat om een intieme receptie, een jubileumfeest of een grootschaliger bedrijfsfeest, het team van De Reiger staat voor u klaar om de dag of avond tot een succes te maken. Voor het huren van een mooie feestlocatie vlakbij Eindhoven zit u bij De Reiger ongetwijfeld goed.  

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Feestzaal huren Eindhoven voor onvergetelijk avond 

Eigenaar Mike en zijn team staan met veel passie voor u klaar om de perfecte sfeer en onvergetelijke avond te creëren voor uw feest in lijn met uw wensen. Onze feestlocatie nabij Eindhoven is geschikt voor diverse soorten feesten, van jubilea tot bruiloften en van verjaardagsfeesten tot zakelijke evenementen. Naast de sfeer kunt er met het team van Mike op aan dat de catering tot in de puntjes wordt verzorgd en uw gasten genieten van ware culinaire hoogstandjes! Op die manier wordt u volledig ontzorgd en kunt u zelf heerlijk genieten van de avond samen met uw gasten. Bekijk voor meer informatie over een feestzaal huren nabij Eindhoven of een sfeerimpressie de website.

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Vragen over feestlocatie huren Eindhoven of gelijk een afspraak maken?

Enthousiast geworden en interesse in het huren van onze feestlocatie in de omgeving van Eindhoven? Of vraagt u liever direct een offerte aan? Neem in dat geval contact op met ons team. Telefonisch bereikt u ons op 0413 – 343 382 en per mail via info@dereigerhoreca.nl. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en kijkt graag samen met naar de mogelijkheden voor uw feest. Wanneer u kiest voor De Reiger bent u ervan verzekerd van een onvergetelijk avond en geslaagd feest!

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!