FEESTLOCATIE
BEST

er even lekker tussenuit

Feestlocatie Best voor uw speciale gelegenheden

Welkom bij De Reiger, uw ideale partner voor het organiseren van onvergetelijke evenementen. Al generaties op rij bieden wij feestzalen en cateringdiensten aan in Best en omgeving. Onze ruime ervaring en passie voor gastvrijheid zorgen ervoor dat uw feestelijke gebeurtenis een doorslaand succes wordt.

Of het nu gaat om een intieme receptie of een grootschalig bedrijfsfeest, wij staan voor u klaar met onze feestlocaties en culinaire hoogstandjes. Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie om te huren in de buurt van Best dan bent u bij De Reiger aan het juiste adres.

KOM JIJ BIJ
ONS WERKEN?

Heerlijke maaltijden

Bekijk ons uitgebreide menukaart

Feestzaal huren Best: Een zorgeloze avond vol plezier

Bij De Reiger draait alles om het creëren van de perfecte sfeer voor uw feest. Onze feestzalen zijn geschikt voor diverse gelegenheden, van jubilea tot bruiloften en van verjaardagsfeesten tot zakelijke bijeenkomsten. Met ruimte voor 175 zitplaatsen en de mogelijkheid voor catering op maat, garanderen wij een onvergetelijke ervaring. Laat ons uw wensen weten, en wij zorgen voor een feestelijke avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u voor het geven van een onvergetelijk feest? Neem dan contact op zodat wij samen met u de mogelijkheden voor u kunnen bespreken.

Het verhaal van

DE REIGER

Sinds 1983 hadden Anja en Joop Versantvoort al de droom om ooit een restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden toen zij bij Jo Versantvoort in café Jachtrust de cafetaria mochten starten. Na drie jaar kochten zij het pand waar het restaurant nu nog zit. Met ruim 175 zitplaatsen en gemiddeld 1500 personen catering in de week is het een groot succes!

In 2019 heeft zoon Mike het bedrijf overgenomen en zorgt hij met zijn team voor culinaire gerechten en heerlijke buffetten. Of het nu gaat om koude schotels, warme of koude buffetten, recepties, bedrijfsfeesten of themafeesten, voor iedere catering ben je bij ons aan het juiste adres. Ons keukenteam staat voor u klaar om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan ons door en wij zorgen voor een heerlijk culinair samenzijn.

Proef de sfeer

RESTAURANT

Bedrijven

Een fijne vergaderlocatie
voor uw bedrijf!

Bent u op zoek naar een locatie om buiten de deur te vergaderen?

Bij De Reiger is dit mogelijk! We hebben een mooie zaal in Zijtaart waar u zowel met kleine als grote groepen kunt vergaderen. Hierbij kunt u standaard gebruik maken van een beamer met scherm en zijn er verschillende indelingen mogelijk in de zaal zodat u zo effectief mogelijk kunt vergaderen. Van bedrijfsworkshops, trainingen, teambuilding en brainstormsessies, alles is mogelijk. Na het vergaderen staan onze koks voor u klaar om een lunch of heerlijk drie-gangen keuzemenu te verzorgen. Dé perfecte afsluiter van een waardevolle vergadering.

Feestlocatie huren Best: Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie over het huren van onze feestlocatie in de omgeving van Best? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met het team van De Reiger. U kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar 0413 – 343 382. Per mail bereikt u ons via info@dereigerhoreca.nl. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u een fantastisch evenement te organiseren. Wanneer u kiest voor De Reiger bent u ervan verzekerd dat u een onvergetelijk en geslaagd feest zult geven!

CONTACT

Ben je benieuwd maar heb je nog een aantal vragen?
Neem vooral even contact met ons op!